Legenda


In optie

Verkocht

Klik op een bouwnummer voor meer informatie.


Download situatietekening
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

De Beekse Tuin

De Beekse Tuin is een kleinschalig nieuwbouwplan bestaande uit exclusieve villa’s met veel ruimte en comfort in en rondom het huis. Royale villa’s op een ruim perceel waar thuiskomen écht tot rust komen betekent.

Het hof waaraan de levensloopbestendige villa’s worden gerealiseerd is toegankelijk vanuit De Beekse Tuin. Deze 8 villa’s zijn ontworpen in een klassieke architectuur, voorzien van karakteristieke detaillering. De villa’s zijn zo ontworpen dat bewoners lang, comfortabel en zorgeloos kunnen wonen. Daarnaast draagt de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen eveneens sterk bij aan jarenlang woongenot.

Ook de kwaliteit van de toegepaste materialen voor de twee-onder-een-kapvilla’s aan de Beekstraat is hoog. Het eigentijdse ontwerp, de complete indeling met onder meer 4 slaapkamers op de verdieping, een vrijstaande garage en de royale percelen zorgen voor een unieke en exclusieve woonbeleving. Deze sluit perfect aan bij de bestaande woningen in de Beekstraat.

Alle percelen beschikken over twee parkeerplaatsen op eigen terrein. En ook voor het parkeren door bezoekers is voldoende ruimte in het plan. De villa’s zijn standaard erg ruim, compleet en comfortabel en worden voorzien van een complete keuken en luxe sanitair en tegelwerk, waarin u ruime keuzevrijheid wordt geboden.

Om ervoor te zorgen dat de villa’s perfect aansluiten bij de mensen die er gaan wonen bieden wij keuze uit een flink aantal uitgewerkte opties. Denk daarbij aan indelingsvarianten, de mogelijkheid tot kantoor aan huis of woningvergrotende opties. Tijdens ons woonwensentraject wordt u uitgebreid geïnformeerd over de vele mogelijkheden om uw woning naar wens aan te passen. Daarbij bieden we naast de reeds uitgewerkte opties ook ruimte voor maatwerk, waarbij de kopersbegeleider u uitgebreid adviseert.